Zákaznická péče, jak má být

Kdy to jen jde, vyzdvihujeme naši Zákaznickou péči. Co to v praxi znamená? Proč to pořád opakujeme? Celou myšlenku a podrobnosti Vám vysvětlí Jiří Vykouk, naše první Zákaznická linka.

Miluju, když se o mě někdo stará (jako o zákazníka). Vymyslel jsem na to i pojem “štamgastování”. Chodím do jednoho obchodu pro jídlo, chodím do jedné a té samé hospody, kavárny, víno kupuji ve stejné vinotéce, stříhat se chodím k jednomu holiči.
A proč? Protože mám rád, když vejdu a osloví mne jménem, ví, co mám rád, zeptají se mě, jaký mám den, jak jsem spokojený a umí mi nabídnout něco, co opravdu mohu potřebovat, protože mě znají!
Když jsme JEZTE S NÁMI v roce 2012 zakládali, věděl jsem, že přesně takové pocity chci dát i našim zákazníkům. Chci, aby se cítili tak, jako já ve svých obchodech.

Jak toto “štamgastování” vypadá u JEZTE S NÁMI?

Když od Vás přijde objednávka, nestane se jen to, že se zavede do systému, uvaří a odveze. NE!
VŽDY Vám voláme (i když jste si zvolili konkrétní program) a ptáme se (mimochodem, vždy s Vámi komunikuje jedno jediné tel. číslo):

  • proč chcete využívat naše služby, co má být cílem
  • probereme Vaši stravovací historii, návyky, jak často a kdy jste třeba drželi jaké diety
  • vyzpovídáme si Vás na zdravotní stav
  • zjistíme, zda nejste na něco alergičtí nebo Vám něco vysloveně nechutná apod.
  • domluvíme se na způsobu závozu (jestli nám dáte klíče od branky, zda potřebujete půjčit náš termobox, apod.)

Až po takovémto rozhovoru k Vám přijede kurýr s prvním jídlem. Dříve ne.
A tím to nekončí. Péče znamená péče… nesnáším “když ptáčka lapají…” a proto máme zavedený systém péče o zákazníka, na kterém trvám ať se děje, co se děje.

Po třech dnech, kdy s námi jíte, Vám opět volá naše Zákaznická linka a ptá se, zda je vše v pořádku, zda je vše tak, jak bylo domluveno, jestli Vám chutná, jestli funguje závoz…

Každých dalších 10 dní voláme s touto samou otázkou, už doplněnou o dotazy, zda jsou vidět první výsledky.

Od prvního potvrzení objednávky je Vaše jméno uloženo v systému, takže se stane to, že když nám voláte, VŽDY víme, kdo volá, oslovíme Vás Vaším jménem a víme s kým mluvíme, vč. kompletní historie u nás.

Mluvíte vždy s člověkem! Žádný chatbot, žádný universální rozřazovač dotazů nebo automat.
Dovoláte se nám 7 dní v týdnu v “normální čas”, v reálu ale opravdu denně od 7:00-20:00
E-maily vyřizujeme všichni, takže reakční doba na email je do 24 hodin garantovaná, ale v řádu desítek minut běžná.

Konec Vašeho objednaného období si hlídat nemusíte. Voláme Vám sami pár dní před koncem a ptáme se, zda bylo vše v pořádku a jestli chcete pokračovat. Nestane se Vám tedy, že prostě kurýr nepřijede a Vy nebudete mít co jíst jen proto, že jste si konec nepoznačili v kalendáři. My vše hlídáme za Vás.

Každý specifičtější “nutriční” dotaz ihned putuje k naší výživové poradkyni. Nedostane se Vám tedy obecné odpovědi, ale někdo kompetentní se tím opravdu zabývá.

Kurýři se nestřídají!
Víme, jak máte vytížené životy, a proto Vás dovozem chceme zatěžovat co nejméně. Kurýr jezdí v +/- 30 minutovém okně, má vždy stejné telefonní číslo (i když jede náhradník), abyste věděli, že je to právě kurýr.
Umíme pružně reagovat na to, když potřebujete jídlo dovézt někam jinam.

A to nevyjmenovávám úplně všechny detaily (občas dárek pro Vašeho pejska, věrným zákazníkům semtam poskytneme i nějaký recept, dovezeme ochutnávku sushi, naší domácí šunky…)

Tohle je naše Zákaznická péče – my chceme, abyste od nás nedostali jen jídlo, ale kompletní servis a abychom se stali součástí Vašeho života.

Takhle jsem to kdysi naplánoval, vymyslel, nastavil a takto to navždy bude.
Přál bych si, aby se k Vám takto chovaly všechny firmy i z jiných částí Vašich životů.

Váš Jiří Vykouk – historicky první zákaznická linka JEZTE S NÁMI

PS: vše zmiňované platí pro všechny naše značky a služby: Sushistar.cz, RybaOnline.cz, Výživové poradenství Most,