Obědy

A) Klasické obědy
B) Zdravé obědy
C) Vegetariánské obědy

Obědy jsou chlazené a balené v plastových krabičkách zatavených folií. Jsou určené k ohřevu v mikrovlnné troubě.
Knedlíky doporučujeme ohřívat zvlášť např. v igelitovém sáčku jemně pokapané vodou.
Pokud budete ohřívat celou krabičku, propíchejte krycí folii na několika místech např. vidličkou.
Pro lepší kulturu stolování samozřejmě doporučujeme přendat jídlo na talíř.

Dovoz obědů probíhá v dopoledních hodinách.

 

 

Cena A) obědů 90,-  B) obědů 120,-   C) obědů 140,-

ceny jsou včetně DPH a DOPRAVY

 

Naše jídlo skladujte v teplotě do +5°C a spotřebujte do 24 hod.

Změny oproti jídelníčku jsou vyhrazeny.

ALERGENY

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy, b) maltodextrinů na bázi pšenice, c) glukózových sirupů na bázi ječmene; d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu. 2. Korýši a výrobky z nich. 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků; b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku, b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferol-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji; c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji; d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě: a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu; b) laktitolu 8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 , které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj  14. Měkkýši a výrobky z nich.